Skip to main content

Zagreb je poznat po svojoj bogatoj gastronomiji, a u posljednje vrijeme craft pekarnice doživljavaju pravi procvat. U tom kontekstu, otvaranje drugog Noel Bread & Delija u Masarykovoj 24 dočekano je s velikim oduševljenjem.

“Htjeli smo se približiti novim kupcima i predstaviti im naše specijalitete”, kaže Karlo Ferenčak, barmen u Noelu od samih početaka. Ponuda u obje poslovnice je identična i uključuje sve od sourdough kruhova i kroasana do tartova i sendviča.

Među bestselterima se ističu maritozzi (slatka talijanska peciva), krafne (dostupne tijekom cijele godine), sendviči s mortadelom, spianate piccante salamom i bezmesna varijanta. Osim toga, ne propustite ni kruh s prženim lukom koji je prava poslastica.

Uz ukusne peciva, u Noel Bread & Deliju možete uživati i u domaćoj kombuchi koja se radi od kineskog zelenog čaja infuziranog cvijetom jasmina.
Pekarnica radi od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati. Nedjeljom je zatvorena.

Ambiciozni planovi za budućnost uključuju otvaranje velike pekarnice/proizvodnog pogona u Vlaškoj, još jedne pekarnice na Iblerovom trgu, burger bara u Skalinskoj te pizza i koktel bara na Europskom trgu.

Noel Bread & Deli je bez sumnje nova zvijezda na gastronomskom nebu Zagreba i mjesto koje ne smijete propustiti posjetiti.

Izvor: Butique.hr